Selang uap

  • High Temperature High Pressure Steam Rubber Hose

    Suhu Tinggi Tekanan Tinggi Uap Selang Karét

    The uap selang / tube / pipa diwangun ku tilu bagian: lapisan karét jero, multi-lapisan lawon pungkal lapisan atawa kawat braided lapisan jeung luar lapisan karét.Lapisan karét jero sareng luar selang didamel tina karét sintétik kalayan résistansi panas anu saé, sareng awak pipa ngagaduhan lemes, enteng, kalenturan anu saé, sareng ciri tahan panas anu luhur.Kauntungannana selang uap nyaéta kasabaran diaméterna luar leutik, résistansi minyak, résistansi panas, kinerja alus teuing, lightness, softness jeung durability, jsb Tekanan burst mnt tina selang opat kali tina tekanan kerja.