Stainless Steel fléksibel Metal selang

  • Customized Stainless Steel Flexible Metal Hose

    Ngaropea stainless steel fléksibel Metal selang

    Stainless steel selang logam fléksibel tur fittings bisa dipaké sacara lega dina sistem kawas cai, uap, minyak panas jeung gas, ogé bisa dipaké salaku tabung panyalindungan pikeun kawat, kabel, serat optik, garis sinyal instrumen otomatis, sarta kawat instrumen jeung tabung panyalindungan kabel. , hoses logam stainless steel haliber leutik dipaké pikeun alat éléktronik precision sarta panyalindungan circuit sensor, precision skala optik panyalindungan circuit sensor, circuit sensor industri ngajaga.Kusabab éta ngagaduhan kalenturan anu saé, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, résistansi abrasion, sareng résistansi tensile.