Selang Silikon Sareng Segel Silikon

  • Factory Supply Silicone Rubber Hose Seal Gasket O-Ring

    Pabrik Supply Silicone Karét selang Seal Gasket O-Ring

    Karét silikon mangrupikeun jinis bahan elastis polimér énggal.Cai mibanda résistansi suhu luhur alus teuing (200 ℃) jeung suhu low (- 40 ℃), stabilitas fisiologis alus, sarta bisa tahan ngulang kaayaan kasar jeung disinfection.Mibanda resilience alus teuing jeung deformasi permanén leutik.Tegangan ngarecahna nyaéta (20kv / mm), résistansi ozon, résistansi V, résistansi radiasi sareng ciri anu sanés.