Sendi ékspansi karét

  • Flexible rubber joint connector pipeline bellows expansion Joint

    Karét fléksibel konektor sambungan pipa bellows ékspansi Joint

    Fléksibel karét ékspansi gabungan oge salah sahiji jenis nonlogam ékspansi gabungan nu Shandong Hesper suplai.Sendi ékspansi karét disebut ogé sendi karét, sendi karét lemes, sendi fléksibel karét, absorbers shock, absorbers shock pipa, throats shock-nyerep, jsb Éta téh jenis mendi pipe, nu mibanda élastisitas tinggi, tightness hawa tinggi, résistansi sedeng jeung lalawanan cuaca.