Produk

  • Flexible rubber joint connector pipeline bellows expansion Joint

    Karét fléksibel konektor sambungan pipa bellows ékspansi Joint

    Fléksibel karét ékspansi gabungan oge salah sahiji jenis nonlogam ékspansi gabungan nu Shandong Hesper suplai.Sendi ékspansi karét disebut ogé sendi karét, sendi karét lemes, sendi fléksibel karét, absorbers shock, absorbers shock pipa, throats shock-nyerep, jsb Éta téh jenis mendi pipe, nu mibanda élastisitas tinggi, tightness hawa tinggi, résistansi sedeng jeung lalawanan cuaca.

  • Industrial Nylon Resin Tube Pipe Hose

    Industrial Nylon Résin Tube Pipa Selang

    Pipa nilon jeung pipa résin anu loba dipaké di sagala rupa industri, kusabab résistansi tekanan tinggi maranéhanana, résistansi suhu luhur, résistansi ngagem, résistansi minyak, rupa-rupa réagen kimiawi, anti sepuh, sarta life.High tekanan tinggi tabung résin nilon layanan lila bisa. dijieun pikeun kawat Steel bertulang nilon tube résin elastis jeung Serat bertulang nilon tube résin elastis.

  • Expansion Joints

    Sendi ékspansi

    ukuran:DN32 mun DN4000, ogé bisa ngaropéa

    Persetujuan konektor:Flange, flange tipe Threaded, Uni tipe karét Joint, ogé bisa ngaropéa

    Flange dibor:BS, DIN, ANSI, JIS atanapi anu sanésna nyayogikeun conto gambar

    Utas:DIN, BSPT, BSP, NPS, NPT, Métrik, (ISO7/1, DIN 2999, ANSI B1.20.1)

  • Hose Fittings, Couplings,Hardware

    Selang Fittings, Couplings, Hardware

    fittings selang mangrupakeun sambungan antara pipa atawa mesin, ayeuna teh disassembled tur dirakit titik sambungan antara komponén tur pipe.Pas selang muterkeun hiji peran indispensable tur penting dina pipe / assembly selang.Ieu salah sahiji dua komponén utama pipelines hidrolik.Pipa fittings dipaké pikeun sambungan instrumen linier.

  • Polyurethane Sheet And Related Products Made By Polyurethane

    Lambaran Polyurethane Jeung Produk Patali Dijieun Ku Polyurethane

    Polyurethane boga kaunggulan karasa tinggi, kakuatan alus, élastisitas tinggi, résistansi abrasion tinggi, résistansi cimata, résistansi sepuh, résistansi ozon, résistansi radiasi sareng konduktivitas listrik anu saé.

  • Rubber Hose For Marine Dredging Water Mud Suction Discharge

    Selang karét Pikeun Kelautan Pangeboran Cai Leutak Nyeuseup Discharge

    Aplikasi utama pikeun selang karét sapertos kieu nyaéta éstuary clearance, replenishment pantai atanapi reklamasi lahan ageung sareng proyék rékayasa sipil sanés.Diaméter badag nyeuseup & pangiriman selang gampang disambungkeun jeung pipelines bisa ngurangan osilasi disababkeun ku gelombang.Jieun media dina selang leuwih lemes.Pikeun ngambang panguburan selang karét laut dipaké pikeun rékayasa pengerukan, cocog jeung Dredger.

  • Factory Supply Silicone Rubber Hose Seal Gasket O-Ring

    Pabrik Supply Silicone Karét selang Seal Gasket O-Ring

    Karét silikon mangrupikeun jinis bahan elastis polimér énggal.Cai mibanda résistansi suhu luhur alus teuing (200 ℃) jeung suhu low (- 40 ℃), stabilitas fisiologis alus, sarta bisa tahan ngulang kaayaan kasar jeung disinfection.Mibanda resilience alus teuing jeung deformasi permanén leutik.Tegangan ngarecahna nyaéta (20kv / mm), résistansi ozon, résistansi V, résistansi radiasi sareng ciri anu sanés.

  • Polyurethane Pu Vibrating Screen Mesh Sieve Plates

    Polyurethane Pu ngageter layar bolong pelat tabung

    Polyurethane PU layar bolong pelat tabung boga rupa-rupa jenis, bisa dirancang nurutkeun requests Anjeun.

    Polyurethane PU layar bolong pelat ayakan ngagunakeun pinuh ku résistansi maké alus teuing tina polyurethane, kakuatan tinggi, elongation tinggi na élastisitas tinggi dina rupa-rupa karasa, kinerja nyerep shock alus.

  • Hydro Cyclone Used For Classifier Gold Copper Silver Graphite

    Hidro Siklon Dipaké Pikeun Klasifikasi Emas Tambaga Silver Graphite

    Siklon hidro mangrupikeun alat pamisahan kalayan efisiensi tinggi anu ngagunakeun médan centrifugal pikeun misahkeun cairan dua fase, sareng parantos dilarapkeun dina klasifikasi, penebalan, de.hidrasi, desliming, separation, cuci jeung prosés séjén.Slurry diasupkeun ka siklon ngaliwatan inlet dina arah tangensial atanapi involute (gumantung kana cara nyoco sirah inlet).Dina gaya centrifugal, partikel badag bakal pindah ka handap sapanjang aliran swirling luar sarta discharged ngaliwatan puncak salaku underflow bari partikel halus bakal pindah ka luhur ngaliwatan aliran swirling jero tur discharged tina apex finder salaku overflow.

  • Stainless Steel Metallic Bellows Corrugated Expansion Joints

    Stainless Steel Metallic Bellows Corrugated Expansion Joint

    Metal Expansion Joints disebut oge logam corrugated compensator, éta diwangun ku bellows logam jeung asesoris kayaning pipe tungtung, rojongan, flange na conduit.Sendi ékspansi logam bisa dipaké pikeun nyerep parobahan dimensi tina pipelines, conduits na peti disababkeun ku ékspansi termal jeung kontraksi tiis, atawa pikeun ngimbangan axial, transverse jeung sudut kapindahan of pipelines, conduits jeung peti.Éta ogé tiasa dianggo pikeun réduksi bising sareng réduksi geter.

  • Corrosion Resistance Ptfe/Teflon Lined Wire Braided Metal Hose

    Résistansi korosi Ptfe / Teflon dijejeran Kawat Braided Metal selang

    PTFE / teflon dijejeran kawat braided selang logam ieu braided selang Convoluted comprised a PTFE tube liner convoluted sarta tunggal atawa ganda stainless steel untun luar.

  • Fabric Smoke and Air Flue Duct Expansion joints

    Haseup lawon sareng sambungan ékspansi Saluran Flue Udara

    Pikeun sambungan ékspansi nonlogam, perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) gaduh sambungan ékspansi lawon sareng sambungan ékspansi karét (sendi lemes karét).Sendi ékspansi lawon tiasa ngimbangan axial, transverse sareng sudut kapindahan pipa.Cai mibanda ciri henteu dorong, desain dukungan saderhana, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, ngaleungitkeun bising sareng réduksi geter.Ieu hususna cocog pikeun pipa hawa panas sarta pipa haseup.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2