Polyurethane bolong Panel

  • Polyurethane Pu Vibrating Screen Mesh Sieve Plates

    Polyurethane Pu ngageter layar bolong pelat tabung

    Polyurethane PU layar bolong pelat tabung boga rupa-rupa jenis, bisa dirancang nurutkeun requests Anjeun.

    Polyurethane PU layar bolong pelat ayakan ngagunakeun pinuh ku résistansi maké alus teuing tina polyurethane, kakuatan tinggi, elongation tinggi na élastisitas tinggi dina rupa-rupa karasa, kinerja nyerep shock alus.