Polyurethane (PU) Produk

  • Polyurethane Sheet And Related Products Made By Polyurethane

    Lambaran Polyurethane Jeung Produk Patali Dijieun Ku Polyurethane

    Polyurethane boga kaunggulan karasa tinggi, kakuatan alus, élastisitas tinggi, résistansi abrasion tinggi, résistansi cimata, résistansi sepuh, résistansi ozon, résistansi radiasi sareng konduktivitas listrik anu saé.

  • Polyurethane Pu Vibrating Screen Mesh Sieve Plates

    Polyurethane Pu ngageter layar bolong pelat tabung

    Polyurethane PU layar bolong pelat tabung boga rupa-rupa jenis, bisa dirancang nurutkeun requests Anjeun.

    Polyurethane PU layar bolong pelat ayakan ngagunakeun pinuh ku résistansi maké alus teuing tina polyurethane, kakuatan tinggi, elongation tinggi na élastisitas tinggi dina rupa-rupa karasa, kinerja nyerep shock alus.

  • Hydro Cyclone Used For Classifier Gold Copper Silver Graphite

    Hidro Siklon Dipaké Pikeun Klasifikasi Emas Tambaga Silver Graphite

    Siklon hidro mangrupikeun alat pamisahan kalayan efisiensi tinggi anu ngagunakeun médan centrifugal pikeun misahkeun cairan dua fase, sareng parantos dilarapkeun dina klasifikasi, penebalan, de.hidrasi, desliming, separation, cuci jeung prosés séjén.Slurry diasupkeun ka siklon ngaliwatan inlet dina arah tangensial atanapi involute (gumantung kana cara nyoco sirah inlet).Dina gaya centrifugal, partikel badag bakal pindah ka handap sapanjang aliran swirling luar sarta discharged ngaliwatan puncak salaku underflow bari partikel halus bakal pindah ka luhur ngaliwatan aliran swirling jero tur discharged tina apex finder salaku overflow.