Nilon Pipa Jeung Résin Selang

  • Industrial Nylon Resin Tube Pipe Hose

    Industrial Nylon Résin Tube Pipa Selang

    Pipa nilon jeung pipa résin anu loba dipaké di sagala rupa industri, kusabab résistansi tekanan tinggi maranéhanana, résistansi suhu luhur, résistansi ngagem, résistansi minyak, rupa-rupa réagen kimiawi, anti sepuh, sarta life.High tekanan tinggi tabung résin nilon layanan lila bisa. dijieun pikeun kawat Steel bertulang nilon tube résin elastis jeung Serat bertulang nilon tube résin elastis.