Naon anu kedah diperhatoskeun nalika nganggo selang karét diaméterna ageung

Perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic, Co., Ltd.) ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupa selang karét.Selang karét diaméterna ageung mangrupikeun milik kamihoses industri, Selang karét diaméterna ageung gaduh seueur jinis, sapertos selang karét dredge, selang laut, selang karét minyak laut, karét ngambang, selang minyak, selang dredge leutak, selang nyeuseup cai, selang pangiriman cai, selang pembuangan cai, sareng sajabana.

30

Urang terang yén rupa-rupa hoses rumit, strukturna rupa-rupa, sareng kaayaan pamakean béda-béda, ku kituna umur jasa selang henteu ngan ukur ditangtukeun ku kualitas, tapi ogé ditangtukeun ku panggunaan sareng perawatan anu leres.Sami bener keur aplikasi tinahoses diaméterna badag.Pikeun ngagunakeunana leres sareng ngahontal épék aplikasi anu langkung saé, titik-titik ieu kedah diperhatoskeun nalika ngagunakeunana:

1. Dina kaayaan normal, hawa tina sedeng conveyed ku selang selang badag-diaméterna jeung assembly selang teu kudu ngaleuwihan -40 ℃ - + 120 ℃, atawa nurutkeun rentang hawa dirancang selang urang.

2. Lassembly selang arge-diaméternateu kudu dipaké dina radius bending tina selang, ulah bending atanapi bending deukeut gabungan pipe, disebutkeun eta bakal ngahalangan transmisi hidrolik sarta conveying bahan atawa ngaruksak assembly selang.

3. Selang diaméterna badag sarta assembly selang teu kudu dipaké dina kaayaan twisted.

4. Selang diaméterna badag sarta assembly selang kudu diatur kalayan ati, teu matak nyeret dina surfaces seukeut tur kasar, sarta teu matak ngagulung sarta flattened.

5. Badag-diaméterna selang assembly kudu tetep beresih, sarta jero kudu rinsed bersih (utamana pipa asam, pipe semprot, sarta pipa mortir).Nyegah objék asing asup kana lumen, ngahalangan pangiriman cairan, sareng ngarusak alat.


waktos pos: May-25-2022