Kaunggulan tina PTFE dijejeran Bellows ékspansi gabungan

Perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic, Co., Ltd.) ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupaSendi ékspansi: sendi ékspansi karét, sendi ékspansi PTFE, gabungan ékspansi PTFE dijejeran, sendi ékspansi logam,sambungan ékspansi non-logam (sambungan ékspansi lawon).Dinten ieu hayu urang terang kaunggulan tina PTFE dijejeran mendi ékspansi kami.

news

PTFE dijejeran mendi ékspansi, awak luar nyaeta stainless steel mendi ékspansi logam, batin dijejeran ku PTFE.Bisa tahan rupa konsentrasi asam, alkali, uyah, Samentara éta can mampuh tekanan sarua tina mendi ékspansi stainless steel, sarta éta lalawanan korosi.

1. résistansi suhu luhur - suhu gawé nepi ka 250 ℃.

2. hawa Low - boga operasi mékanis alus;malah hawa turun ka -196 ℃, ogé ngajaga 5% elongation.

3. lalawanan korosi rupa-rupa bahan kimia jeung pangleyur, némbongkeun kaasaman kuat, résistansi asam kuat, lalawanan alkali kuat, cai jeung pangleyur organik.

4. Lubrication High - koefisien low tina gesekan.

5. Teu lengket – teu lengket nanaon.

6. Non-toksik - PTFE nyaéta physiologically inert, sarta eta teu boga réaksi ngarugikeun lamun geus implanted dina awak salaku wadah getih jieunan sarta organ pikeun lila.

7. insulasi listrik - bisa nolak 1500 volt tegangan tinggi.

PTFE dijejeran ékspansi produk runtuyan mendi boga kualitas dipercaya jeung téhnologi canggih, éta loba dipaké dina kimia, kakuatan listrik, smelting, farmasi, kadaharan, panyalindungan lingkungan, electroplating jeung widang lianna.Éta tiasa ngalangkungan rupa-rupa konsentrasi asam, alkali, uyah, sareng sajabana, sareng éta mangrupikeun jinis pipa anti korosi anu ngagaduhan résistansi korosi anu saé. Upami anjeun kabetot atanapi hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk urang,taros Kami ordidatangan ramatloka kami.


waktos pos: Jun-10-2022