Warta

  • Faktor anu tiasa ngantep anjeun mendakan hidrosiklon anu pas

    Siklon hidro anu loba dipaké dina produksi industri, éta salah sahiji jenis produk polyurethane Hesper urang.Contona, dina widang grinding bijih, siklon hidro dipaké pikeun ngahontal klasifikasi jeung separation of ores.Shandong Hesper ngahasilkeun rupa-rupa hidro siklon, bahan na iwal p ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah diperhatoskeun nalika milih selang logam stainless steel

    Naon anu kedah diperhatoskeun nalika milih selang logam stainless steel

    hoses logam stainless steel mangrupakeun salah sahiji jenis hoses logam fléksibel urang, abdi yakin dulur wawuh jeung hoses logam stainless steel, sabab mindeng dipaké dina pipelines, sarta assembly selang logam muterkeun hiji role.What badag kudu nengetan lamun milih stainle. ...
    Maca deui
  • UPE Dijejeran Selang Karét Kimia

    UPE Dijejeran Selang Karét Kimia

    Kami (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupa selang karét, selang logam fléksibel, sambungan ékspansi, produk polyurethane sareng produk anu aya hubunganana.Dina industri kimia, produksi pabrik sering ngangkut atanapi nyerep kimia asam sareng basa ...
    Maca deui
  • Karakteristik pikeun selang karét sandblast

    Karakteristik pikeun selang karét sandblast

    Perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupa selang karét, selang logam fléksibel, sambungan ékspansi sareng produk polyurethane, selang karét sandblast mangrupikeun salah sahiji jinis selang karét anu kami hasilkeun.Béda...
    Maca deui
  • Klasifikasi selang karét diaméterna ageung

    Klasifikasi selang karét diaméterna ageung

    Aya seueur jinis selang karét pengerukan diaméterna ageung, sareng prosés téknisna ogé béda.Selang karét diaméterna ageung kalayan struktur anu béda sareng kerangka anu béda-béda gaduh padika pamrosésan anu béda pikeun lapisan rangka sareng alat-alat ngabentuk selang ...
    Maca deui
  • Kaunggulan pikeun Grooved Tipe Metal Bellows Expansion Joints

    Kaunggulan pikeun Grooved Tipe Metal Bellows Expansion Joints

    Perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) ngagaduhan rupa-rupa sambungan ékspansi: sambungan ékspansi logam sareng sambungan ékspansi non-logam.Pikeun sendi ékspansi logam, ogé mibanda loba jenis, Grooved logam bellows sendi ékspansi mangrupakeun tipe anyar sambungan pipa baja mendi, didieu hayu urang ...
    Maca deui
  • Karakteristik pikeun sambungan ékspansi lawon

    Karakteristik pikeun sambungan ékspansi lawon

    Perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) ngadamel rupa-rupa sambungan ékspansi: sambungan ékspansi logam sareng sendi ékspansi non-logam.Pikeun sambungan ékspansi non-logam kami, kami gaduh sambungan ékspansi lawon sareng sambungan ékspansi karét (sendi lemes karét).Anjeunna...
    Maca deui
  • Kaunggulan pikeun PTFE dijejeran mendi ékspansi logam

    Kaunggulan pikeun PTFE dijejeran mendi ékspansi logam

    PTFE dijejeran mendi ékspansi logam, awak luar nyaeta bellows logam stainless steel atanapi braided leungeun baju, jero dijejeran ku PTFE.Éta tiasa nahan rupa-rupa konsentrasi asam, alkali sareng uyah, sareng ogé gaduh kaunggulan gabungan ékspansi stainless steel, résistansi shock sareng saterasna.Watekna luhur...
    Maca deui
  • Beda antara sambungan ékspansi Metal jeung Hoses Metal fléksibel

    Beda antara sambungan ékspansi Metal jeung Hoses Metal fléksibel

    Duanana sendi ékspansi bellows logam jeung hoses logam flex mangrupakeun pipa corrugated salaku komponén inti pikeun transporting rupa cairan.Sifat gawé maranéhanana nyaéta pikeun ngimbangan sambungan antara pipa jeung pipa, pipa jeung alat-alat, alat-alat jeung equipment.There...
    Maca deui
  • Pamakéan sarta perawatan selang kimiawi

    Pamakéan sarta perawatan selang kimiawi

    Urang (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) nyieun rupa-rupa hoses, pikeun hoses kimiawi, iwal selang karét kimiawi, urang ogé nyieun selang komposit (anu ogé loba dipaké pikeun sedeng kimia).Kimia...
    Maca deui
  • Kumaha carana ningkatkeun waktos jasa selang karét sandblasting

    Kumaha carana ningkatkeun waktos jasa selang karét sandblasting

    Kami (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) ngadamel rupa-rupa produk karét, sapertos selang karét sandblast mangrupikeun salah sahiji selang karét selang produk.Wear-tahan sandblast mangrupikeun bagian anu ngagem tina mesin sandblasting.Dina raraga teu mangaruhan karya, pamaké biasana kudu meuli leuwih maké-resistan ...
    Maca deui
  • Fitur Selang Komposit

    Fitur Selang Komposit

    Kami (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) iwal ngahasilkeun selang karét, ogé ngahasilkeun selang komposit.selang komposit kami adopts spiral kawat baja pungkal struktur, boga fitur tina beurat hampang, kateguhan kuat, gampang dibawa, awak tube lemes, pamakéan fléksibel, suhu luhur, suhu low, a ...
    Maca deui