Selang logam

  • Corrosion Resistance Ptfe/Teflon Lined Wire Braided Metal Hose

    Résistansi korosi Ptfe / Teflon dijejeran Kawat Braided Metal selang

    PTFE / teflon dijejeran kawat braided selang logam ieu braided selang Convoluted comprised a PTFE tube liner convoluted sarta tunggal atawa ganda stainless steel untun luar.

  • Customized Stainless Steel Flexible Metal Hose

    Ngaropea stainless steel fléksibel Metal selang

    Stainless steel selang logam fléksibel tur fittings bisa dipaké sacara lega dina sistem kawas cai, uap, minyak panas jeung gas, ogé bisa dipaké salaku tabung panyalindungan pikeun kawat, kabel, serat optik, garis sinyal instrumen otomatis, sarta kawat instrumen jeung tabung panyalindungan kabel. , hoses logam stainless steel haliber leutik dipaké pikeun alat éléktronik precision sarta panyalindungan circuit sensor, precision skala optik panyalindungan circuit sensor, circuit sensor industri ngajaga.Kusabab éta ngagaduhan kalenturan anu saé, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, résistansi abrasion, sareng résistansi tensile.

  • Food Grade Flexible Metal Hose And Hose Assembles

    Dahareun kelas fléksibel Metal selang Jeung selang Assembles

    Kontur elastis selang logam kelas dahareun ngagampangkeun nyerep rupa-rupa deformasi gerakan sareng beban siklik.Utamana, éta bisa ngimbangan displacements badag dina sistem pipa, nu hirupna leuwih panjang batan hoses lianna.Food grade selang logam fléksibel boga kauntungan ékonomi komprehensif luhur, loba dipaké salaku kawat sarta panyalindungan listrik dina precision wiring instrumen, kakuatan listrik, kawat, plastik, karét jeung industri lianna.

  • Customized PVC/ Silicone Coated Metal Hose

    ngaropéa PVC / Silicone coated Metal selang

    PVC-coated selang logam dijieunna tina selang stainless steel atawa selang logam galvanized kalawan lapisan bahan PVC pikeun kabel katutupan sapanjang beungeut kerung jeung gilig inti témbok tube.