Metal ékspansi sendi

  • Stainless Steel Metallic Bellows Corrugated Expansion Joints

    Stainless Steel Metallic Bellows Corrugated Expansion Joint

    Metal Expansion Joints disebut oge logam corrugated compensator, éta diwangun ku bellows logam jeung asesoris kayaning pipe tungtung, rojongan, flange na conduit.Sendi ékspansi logam bisa dipaké pikeun nyerep parobahan dimensi tina pipelines, conduits na peti disababkeun ku ékspansi termal jeung kontraksi tiis, atawa pikeun ngimbangan axial, transverse jeung sudut kapindahan of pipelines, conduits jeung peti.Éta ogé tiasa dianggo pikeun réduksi bising sareng réduksi geter.