Selang karét diaméterna badag

  • Rubber Hose For Marine Dredging Water Mud Suction Discharge

    Selang karét Pikeun Kelautan Pangeboran Cai Leutak Nyeuseup Discharge

    Aplikasi utama pikeun selang karét sapertos kieu nyaéta éstuary clearance, replenishment pantai atanapi reklamasi lahan ageung sareng proyék rékayasa sipil sanés.Diaméter badag nyeuseup & pangiriman selang gampang disambungkeun jeung pipelines bisa ngurangan osilasi disababkeun ku gelombang.Jieun media dina selang leuwih lemes.Pikeun ngambang panguburan selang karét laut dipaké pikeun rékayasa pengerukan, cocog jeung Dredger.