Selang Industri

  • Ceramic Lined Wear Resistant Fire Resistant Ceramic Rubber Hose

    Keramik Dijejeran Wear Tahan Seuneu Tahan Keramik Selang Karét

    selang karét keramik ieu diperparah ku keramik alumina tinggi jeung karét alam alus teuing ngaliwatan prosés husus.Kinerja damping alus teuing tina karét alam bisa mantuan pikeun ngahontal sababaraha résistansi dampak nu bakal nyegah ubin ti cracking di wewengkon dampak tinggi, nu achieves hasil vastly unggul ubin pinding keramik nu kabeungkeut langsung kana steelworks.Éta digabungkeun sareng kaunggulan keramik alumina sareng karét, mangpaat pikeun ngirangan downtime, biaya pangropéa sareng manjangkeun umur jasa alat.

  • Rubber Hose For Marine Dredging Water Mud Suction Discharge

    Selang karét Pikeun Kelautan Pangeboran Cai Leutak Nyeuseup Discharge

    Aplikasi utama pikeun selang karét sapertos kieu nyaéta éstuary clearance, replenishment pantai atanapi reklamasi lahan ageung sareng proyék rékayasa sipil sanés.Diaméter badag nyeuseup & pangiriman selang gampang disambungkeun jeung pipelines bisa ngurangan osilasi disababkeun ku gelombang.Jieun media dina selang leuwih lemes.Pikeun ngambang panguburan selang karét laut dipaké pikeun rékayasa pengerukan, cocog jeung Dredger.

  • Acid Solvent Chemical Suction Discharge Rubber Hose

    Asam pangleyur Kimia nyeuseup ngurangan selang karét

    Selang Kimia mangrupikeun jinis selang karét anu dirancang pikeun nyeuseup sareng ngirimkeun 98% tina sadaya bahan kimia, pangleyur sareng cair korosif, saé dina nanganan rupa-rupa bahan kimia, produk minyak bumi, minyak sareng industri pangolahan batré.Ieu bisa dijieun salaku tekanan tinggi, nyeuseup hawa tinggi na selang ngurangan dirancang pikeun nanganan loba asam ilahar dipaké, bahan kimia jeung pangleyur.

  • Factory Supply Silicone Rubber Hose Seal Gasket O-Ring

    Pabrik Supply Silicone Karét selang Seal Gasket O-Ring

    Karét silikon mangrupikeun jinis bahan elastis polimér énggal.Cai mibanda résistansi suhu luhur alus teuing (200 ℃) jeung suhu low (- 40 ℃), stabilitas fisiologis alus, sarta bisa tahan ngulang kaayaan kasar jeung disinfection.Mibanda resilience alus teuing jeung deformasi permanén leutik.Tegangan ngarecahna nyaéta (20kv / mm), résistansi ozon, résistansi V, résistansi radiasi sareng ciri anu sanés.

  • Chemical Fuel Oil Delivery Composite Hose

    Selang Komposit Pangiriman Bahan Bakar Kimia

    selang komposit mangrupakeun jenis rupa-rupa bahan polymeric bertulang lapisan, sealing lapisan jeung éksternal anti maké jeung lapisan anti sepuh.Éta dibungkus ku segel "labyinth" anu dibantuan komputer sareng diwangun ku dukungan kawat baja spiral internal sareng éksternal anu dipasang.Asalna di Éropa, nyaéta generasi panganyarna tina selang pétrokimia kaamanan.

  • Fuel Dispenser Petrol Gas Oil Delivery Rubber Hose

    Suluh Dispenser Bensin Gas Minyak Pangiriman selang karét

    Selang minyak suluh boga tilu lapisan: lapisan jero, lapisan tulangan jeung lapisan luar.Lapisan jero dipaké pikeun nepikeun langsung minyak nu dijieunna tina SBR atanapi NBR karét sintétik kalawan lalawanan minyak pikeun ngaronjatkeun efisiensi nepikeun.Lapisan tulangan didamel tina benang sintétik tegangan tinggi atanapi dijalin serat.Ieu muterkeun hiji peran nangtung tekanan.Lapisan luar dijieunna tina karét SBR atawa NBR nu resists sepuh, boga kalenturan alus tur bending alus teuing.

  • Flexible Multi Function Air Rubber Hoses

    Fléksibel Multi Fungsi Air Karét Hoses

    Selang hawa karét diwangun ku tilu bagian: tabung, tulangan sareng panutup.tabung dijieunna tina kualitas luhur karét sintétik hideung lemes, utamana NBR, nu tahan ka abrasion, korosi jeung minyak.tulangan dijieunna tina sababaraha lapisan serat sintétik kakuatan tinggi, sahingga selang boga struktur padet.Panutupna didamel tina karét sintétik hideung sareng lemes kualitas luhur, tahan kana seuneu, abrasion, korosi, minyak, cuaca, ozon sareng sepuh.selang ngabogaan umur layanan panjang salaku hasilna.

  • High Temperature High Pressure Steam Rubber Hose

    Suhu Tinggi Tekanan Tinggi Uap Selang Karét

    The uap selang / tube / pipa diwangun ku tilu bagian: lapisan karét jero, multi-lapisan lawon pungkal lapisan atawa kawat braided lapisan jeung luar lapisan karét.Lapisan karét jero sareng luar selang didamel tina karét sintétik kalayan résistansi panas anu saé, sareng awak pipa ngagaduhan lemes, enteng, kalenturan anu saé, sareng ciri tahan panas anu luhur.Kauntungannana selang uap nyaéta kasabaran diaméterna luar leutik, résistansi minyak, résistansi panas, kinerja alus teuing, lightness, softness jeung durability, jsb Tekanan burst mnt tina selang opat kali tina tekanan kerja.

  • Food Grade Rubber Hose For Milk Beer Juice

    Selang Karét Food Grade Pikeun Jus Bir Susu

    Selang karét kelas dahareun utamana dianggo dina produksi pangan sareng ranté suplai.Éta henteu kedah mangaruhan rasa sareng warna tuangeun, sareng kedah nyumponan sarat kabersihan.Selang kelas dahareun kami nganggo bahan baku karét kualitas luhur, gaduh ciri produk résistansi ngagem, résistansi minyak, sareng résistansi tekanan tinggi.Éta cocog pikeun nyeuseup sareng ngangkut susu, bir, jus, minyak, produk sampingan sareng cairan berminyak.Hal ieu loba dipaké di pabrik susu, pabrik minyak plant, pabrik kéju, inuman, pabrik bir atawa pabrik pangan lianna.