Hidro Siklon

  • Hydro Cyclone Used For Classifier Gold Copper Silver Graphite

    Hidro Siklon Dipaké Pikeun Klasifikasi Emas Tambaga Silver Graphite

    Siklon hidro mangrupikeun alat pamisahan kalayan efisiensi tinggi anu ngagunakeun médan centrifugal pikeun misahkeun cairan dua fase, sareng parantos dilarapkeun dina klasifikasi, penebalan, de.hidrasi, desliming, separation, cuci jeung prosés séjén.Slurry diasupkeun ka siklon ngaliwatan inlet dina arah tangensial atanapi involute (gumantung kana cara nyoco sirah inlet).Dina gaya centrifugal, partikel badag bakal pindah ka handap sapanjang aliran swirling luar sarta discharged ngaliwatan puncak salaku underflow bari partikel halus bakal pindah ka luhur ngaliwatan aliran swirling jero tur discharged tina apex finder salaku overflow.