Selang hidrolik

  • Hydraulic Rubber Hose

    Selang karét hidrolik

    Selang karét hidrolik mangrupikeun jinis selang karét anu langkung unggul tibatan selang karét biasa naon waé dina pagelaran atanapi fungsina.Ieu utamana spiral ku lapisan karét jero jeung lapisan karét tengah jeung sababaraha coils kawat baja.Fungsi karét jero nyaéta pikeun ngawenangkeun médium anu dikirimkeun tahan tekanan anu tangtu sareng samentawis pikeun nyegah kawat baja corroded.Lapisan karét luar nyaéta pikeun nyegah kawat baja tina nampi karusakan anu sanés.Nu ngajadikeun kawat baja salaku bahan kerangka muterkeun hiji peran nu tangtu dina tulangan.Selang karét hidrolik henteu ngan ukur tiasa nganggo kakuatan hidrolik pikeun ngangkut média sapertos cai sareng hawa, tapi ogé ngirimkeun média tekanan tinggi sapertos minyak, supados tiasa mastikeun sirkulasi kontinyu transfer cair sareng énergi.