Suluh / Minyak Selang Karét

  • Fuel Dispenser Petrol Gas Oil Delivery Rubber Hose

    Suluh Dispenser Bensin Gas Minyak Pangiriman selang karét

    Selang minyak suluh boga tilu lapisan: lapisan jero, lapisan tulangan jeung lapisan luar.Lapisan jero dipaké pikeun nepikeun langsung minyak nu dijieunna tina SBR atanapi NBR karét sintétik kalawan lalawanan minyak pikeun ngaronjatkeun efisiensi nepikeun.Lapisan tulangan didamel tina benang sintétik tegangan tinggi atanapi dijalin serat.Ieu muterkeun hiji peran nangtung tekanan.Lapisan luar dijieunna tina karét SBR atawa NBR nu resists sepuh, boga kalenturan alus tur bending alus teuing.