Dahareun kelas selang karét

  • Food Grade Rubber Hose For Milk Beer Juice

    Selang Karét Food Grade Pikeun Jus Bir Susu

    Selang karét kelas dahareun utamana dianggo dina produksi pangan sareng ranté suplai.Éta henteu kedah mangaruhan rasa sareng warna tuangeun, sareng kedah nyumponan sarat kabersihan.Selang kelas dahareun kami nganggo bahan baku karét kualitas luhur, gaduh ciri produk résistansi ngagem, résistansi minyak, sareng résistansi tekanan tinggi.Éta cocog pikeun nyeuseup sareng ngangkut susu, bir, jus, minyak, produk sampingan sareng cairan berminyak.Hal ieu loba dipaké di pabrik susu, pabrik minyak plant, pabrik kéju, inuman, pabrik bir atawa pabrik pangan lianna.