Dahareun Kelas fléksibel Metal selang

  • Food Grade Flexible Metal Hose And Hose Assembles

    Dahareun kelas fléksibel Metal selang Jeung selang Assembles

    Kontur elastis selang logam kelas dahareun ngagampangkeun nyerep rupa-rupa deformasi gerakan sareng beban siklik.Utamana, éta bisa ngimbangan displacements badag dina sistem pipa, nu hirupna leuwih panjang batan hoses lianna.Food grade selang logam fléksibel boga kauntungan ékonomi komprehensif luhur, loba dipaké salaku kawat sarta panyalindungan listrik dina precision wiring instrumen, kakuatan listrik, kawat, plastik, karét jeung industri lianna.