FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Q1.Kumaha carana abdi tiasa hiji cutatan pasti atanapi saran?

A: Salami anjeun terang naon kaayaan gawé anjeun bakal make eta, prinsip selang pilihan STAMP:

Ukuran S:diaméterna jero, diaméterna éksternal, panjangna

Suhu:suhu media jeung suhu lingkungan

A-Aplikasi:dimana ngagunakeun éta

M-média:padet, cair atawa gas

Q2.Kumaha perusahaan anjeun ngadalikeun kualitas?

A: kualitas kahiji.Dina raraga ngajamin kualitas luhur pikeun produk urang, parusahaan urang salawasna ngajadikeun inspeksi serius pikeun sakabéh produk jeung bahan baku dina prosedur ketat.

Q3.Naon istilah pembayaran anjeun?

A: Biasana T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.Atawa LC dina tetempoan.

Q4.Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 10 poé gawé sanggeus narima pembayaran kasaimbangan Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

Q5.Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi drawings.Welcome teknis pesenan OEM na ODM.

Q6.Naon kawijakan sampel anjeun?

A: Urang bisa nyadiakeun sampel haratis, tapi konsumén kudu mayar ongkos kurir.Upami sampelna disaluyukeun sareng kedah ngadamel modél, ogé kedah mayar biaya modél.

Rék gawé bareng jeung urang?