Sendi ékspansi lawon

  • Fabric Smoke and Air Flue Duct Expansion joints

    Haseup lawon sareng sambungan ékspansi Saluran Flue Udara

    Pikeun sambungan ékspansi nonlogam, perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) gaduh sambungan ékspansi lawon sareng sambungan ékspansi karét (sendi lemes karét).Sendi ékspansi lawon tiasa ngimbangan axial, transverse sareng sudut kapindahan pipa.Cai mibanda ciri henteu dorong, desain dukungan saderhana, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, ngaleungitkeun bising sareng réduksi geter.Ieu hususna cocog pikeun pipa hawa panas sarta pipa haseup.