Sendi ékspansi

  • Flexible rubber joint connector pipeline bellows expansion Joint

    Karét fléksibel konektor sambungan pipa bellows ékspansi Joint

    Fléksibel karét ékspansi gabungan oge salah sahiji jenis nonlogam ékspansi gabungan nu Shandong Hesper suplai.Sendi ékspansi karét disebut ogé sendi karét, sendi karét lemes, sendi fléksibel karét, absorbers shock, absorbers shock pipa, throats shock-nyerep, jsb Éta téh jenis mendi pipe, nu mibanda élastisitas tinggi, tightness hawa tinggi, résistansi sedeng jeung lalawanan cuaca.

  • Expansion Joints

    Sendi ékspansi

    ukuran:DN32 mun DN4000, ogé bisa ngaropéa

    Persetujuan konektor:Flange, flange tipe Threaded, Uni tipe karét Joint, ogé bisa ngaropéa

    Flange dibor:BS, DIN, ANSI, JIS atanapi anu sanésna nyayogikeun conto gambar

    Utas:DIN, BSPT, BSP, NPS, NPT, Métrik, (ISO7/1, DIN 2999, ANSI B1.20.1)

  • Fabric Smoke and Air Flue Duct Expansion joints

    Haseup lawon sareng sambungan ékspansi Saluran Flue Udara

    Pikeun sambungan ékspansi nonlogam, perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd.) gaduh sambungan ékspansi lawon sareng sambungan ékspansi karét (sendi lemes karét).Sendi ékspansi lawon tiasa ngimbangan axial, transverse sareng sudut kapindahan pipa.Cai mibanda ciri henteu dorong, desain dukungan saderhana, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, ngaleungitkeun bising sareng réduksi geter.Ieu hususna cocog pikeun pipa hawa panas sarta pipa haseup.

  • Stainless Steel Metallic Bellows Corrugated Expansion Joints

    Stainless Steel Metallic Bellows Corrugated Expansion Joint

    Metal Expansion Joints disebut oge logam corrugated compensator, éta diwangun ku bellows logam jeung asesoris kayaning pipe tungtung, rojongan, flange na conduit.Sendi ékspansi logam bisa dipaké pikeun nyerep parobahan dimensi tina pipelines, conduits na peti disababkeun ku ékspansi termal jeung kontraksi tiis, atawa pikeun ngimbangan axial, transverse jeung sudut kapindahan of pipelines, conduits jeung peti.Éta ogé tiasa dianggo pikeun réduksi bising sareng réduksi geter.