Selang komposit

  • Chemical Fuel Oil Delivery Composite Hose

    Selang Komposit Pangiriman Bahan Bakar Kimia

    selang komposit mangrupakeun jenis rupa-rupa bahan polymeric bertulang lapisan, sealing lapisan jeung éksternal anti maké jeung lapisan anti sepuh.Éta dibungkus ku segel "labyinth" anu dibantuan komputer sareng diwangun ku dukungan kawat baja spiral internal sareng éksternal anu dipasang.Asalna di Éropa, nyaéta generasi panganyarna tina selang pétrokimia kaamanan.