Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Shandong Hesper Rubber Plastic Co., Ltd. nyaéta supplier sareng eksportir khusus dina produk karét sareng plastik, produk nilon, produk polyurethane (PU) sareng produk anu aya hubunganana.

Saha Urang?

Pabrik kami diadegkeun dina taun 1987, gaduh sajarah langkung 30 taun, éta produsén karét sareng plastik profésional, anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

KELEBIHAN KAMI

Kami kalayan kakuatan kauangan anu kuat sareng produksi canggih sareng alat uji: mesin serat untun kecepatan tinggi, mesin untun kawat baja kecepatan tinggi, jalur produksi spiral kawat baja, jalur produksi produk silikon, mesin uji tekanan selang karét, mesin uji selang burst, sareng saterusna.Éta nyayogikeun jaminan kualitas sareng kauntungan harga pikeun kami.

equipment
product

PRODUK KAMI

Produk utama parusahaan urang: hoses Industrial, hoses hidrolik, hoses diaméterna badag, hoses kelas dahareun, hoses logam fléksibel, sambungan fléksibel karét, selang keramik, selang komposit, hoses résin, hoses PU, hoses PVC, hoses karét silikon, fittings selang karét, produk polyurethane (PU) jeung produk patali.

LAYANAN KAMI

Samentara éta, urang ogé bisa nyadiakeun layanan ngaropéa nurutkeun requests customer, wilujeng sumping OEM na ODM pesenan.Produk urang loba dilarapkeun ka industri kayaning kimia, minyak bumi, tékstil lampu, apoték, metalurgi, mesin, tambang, mékanisme rékayasa, éléktronika, kakuatan, kadaharan, mobil, jsb Ayeuna produk urang geus lega tampi ku loba nagara di sakuliah dunya. , sapertos Jepang, Korea, Rusia, Spanyol, Kuba, Bélarus, Thailand sareng Malaysia.

Naha Milih Kami?

Kusabab ngadegna, parusahaan urang geus adhering kana "kualitas-berorientasi, jasa-berorientasi" falsafah, bakti ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman salawasna sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh iraha wae. waktos.Kami ngarepkeun ngawangun hubungan win-win sareng konsumén sadunya. Wilujeng sumping konsumén domestik sareng asing datang nganjang ka perusahaan kami sareng negotiate bisnis.

Angkutan jeung angkutan barang

PANGALAMAN

Kami gaduh tim penjualan sareng jasa anu kuat, kalayan pangalaman langkung ti lima belas taun dina perdagangan asing, tiasa nyayogikeun jasa profésional komprehensif pikeun para nasabah. Pikeun angkutan sareng angkutan barang, urang tiasa ngatur rupa-rupa kiriman barang dumasar kana istilah pangiriman anu béda, masihan anjeun paling saran ékonomi pikeun cara angkutan.