Selang Kimia

  • Acid Solvent Chemical Suction Discharge Rubber Hose

    Asam pangleyur Kimia nyeuseup ngurangan selang karét

    Selang Kimia mangrupikeun jinis selang karét anu dirancang pikeun nyeuseup sareng ngirimkeun 98% tina sadaya bahan kimia, pangleyur sareng cair korosif, saé dina nanganan rupa-rupa bahan kimia, produk minyak bumi, minyak sareng industri pangolahan batré.Ieu bisa dijieun salaku tekanan tinggi, nyeuseup hawa tinggi na selang ngurangan dirancang pikeun nanganan loba asam ilahar dipaké, bahan kimia jeung pangleyur.