Selang Keramik

  • Ceramic Lined Wear Resistant Fire Resistant Ceramic Rubber Hose

    Keramik Dijejeran Wear Tahan Seuneu Tahan Keramik Selang Karét

    selang karét keramik ieu diperparah ku keramik alumina tinggi jeung karét alam alus teuing ngaliwatan prosés husus.Kinerja damping alus teuing tina karét alam bisa mantuan pikeun ngahontal sababaraha résistansi dampak nu bakal nyegah ubin ti cracking di wewengkon dampak tinggi, nu achieves hasil vastly unggul ubin pinding keramik nu kabeungkeut langsung kana steelworks.Éta digabungkeun sareng kaunggulan keramik alumina sareng karét, mangpaat pikeun ngirangan downtime, biaya pangropéa sareng manjangkeun umur jasa alat.