Selang hawa

  • Flexible Multi Function Air Rubber Hoses

    Fléksibel Multi Fungsi Air Karét Hoses

    Selang hawa karét diwangun ku tilu bagian: tabung, tulangan sareng panutup.tabung dijieunna tina kualitas luhur karét sintétik hideung lemes, utamana NBR, nu tahan ka abrasion, korosi jeung minyak.tulangan dijieunna tina sababaraha lapisan serat sintétik kakuatan tinggi, sahingga selang boga struktur padet.Panutupna didamel tina karét sintétik hideung sareng lemes kualitas luhur, tahan kana seuneu, abrasion, korosi, minyak, cuaca, ozon sareng sepuh.selang ngabogaan umur layanan panjang salaku hasilna.