Panyadia sareng eksportir khusus dina produk karét sareng plastik, produk nilon, produk polyurethane (PU) sareng produk anu aya hubunganana

Ménta pesenan

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Kami produsén karét sareng plastik profésional ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan

Tentang Kami

SHANDONG HESPER KArét PLASTIK CO., LTD

Kami gaduh tim penjualan sareng jasa anu kuat kalayan langkung ti 15 taun pangalaman perdagangan asing, anu tiasa nyayogikeun palayanan profésional sadaya-buleud.Pikeun transportasi sareng angkutan barang, urang tiasa ngatur rupa-rupa kiriman barang dumasar kana kaayaan pangiriman anu béda pikeun nyayogikeun anjeun saran mode transportasi anu paling ekonomis.

  • Factory drawing2
  • Factory drawing

Bérita paling énggal

Diajar ngeunaan beja panganyarna ngeunaan perusahaan sareng industri urang

  • Advantages of PTFE Lined Bellows Expansion joint
    Perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic, Co., Ltd.) ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupa sambungan ékspansi: sambungan ékspansi karét, sambungan ékspansi PTFE, sambungan ékspansi PTFE dijejeran, sendi ékspansi logam, sendi ékspansi non-logam (sendi ékspansi lawon).Dinten ieu hayu urang terang kauntungan tina ...
  • What should be paid attention to when using large diameter rubber hoses
    Perusahaan kami (Shandong Hesper Rubber Plastic, Co., Ltd.) ngahasilkeun sareng nyayogikeun rupa-rupa selang karét.Selang karét diaméterna ageung aya dina selang industri urang, selang karét diaméterna ageung gaduh seueur jinis, sapertos selang karét dredge, selang laut, selang karét minyak laut, karét ngambang, selang minyak ...